Dagje Uit 2019  

De zomervakantie komt er weer aan.

Voor de scholen valt deze in de periode 13 juli t/m 25 augustus.

Dus erop uit.

Dat is echter niet voor iedereen weggelegd!  

Daarom bieden wij als stichting Vrienden Voor Elkaar Winsum (Gr.) aan alleenstaanden en gezinnen met of zonder kinderen, die op of onder het bestaansminimum leven (op bijstandsniveau of lager) de mogelijkheid om een Dagje Uit te gaan. Dit geldt voor alleenstaanden en gezinnen woonachtig in alle dorpen (met uitzondering van Garnwerd, Feerwerd en Ezinge) van de oude gemeente Winsum. Om van deze mogelijkheid gebruik te kunnen maken, krijgt u van ons een tegemoetkoming in de te maken kosten voor reizen, entree en eten/drinken. Voorgaande jaren hebben wij binnen de provincies Groningen, Drenthe en Friesland een aantal dagjes uit op een rijtje gezet en de mensen ook een vrije keuze gelaten.

Dit jaar heeft een ieder de vrije keuze. Niet alleen binnen de genoemde provincies, maar ook daarbuiten.

 

Kosten

Voor een tegemoetkoming in de kosten (reiskosten, entreegeld(en) en eten/drinken) betalen wij een bedrag van 30 euro per persoon.

Aanmelding

U kunt zich aanmelden t/m 20 augustus 2019 bij een van de bestuursleden van onze stichting.

Hiervoor verzoeken wij u een briefje te schrijven met daarop de gezinssamenstelling (aantal volwassenen, aantal thuiswonende kinderen t/m 18 jaar, achternaam + voorletters, adres, postcode + woonplaats en naam/namen van inwonende kinderen + leeftijd).

U kunt het briefje in de brievenbus doen van of sturen naar een van de volgende adressen: Harry Meinders, Geert Reindersstraat 14, 9951 CC Winsum of Anita Meijer, Eenrumerweg 22 9953 TD  Baflo.

Doet u het liever telefonisch, dan kunt u bellen naar: 0595-442354 of 06-23672464 (Winsum) of 0595-491410 (Baflo) of voor 050-3061747 (Adorp en Sauwerd en dan na 19.00 uur).

Uiteraard mag u ook e-mailen, dat kan naar: h.t.meinders@gmail.com of henkwolters@kpnmail.nl   Voor meer info over ons, zie www.vriendenarmekantwinsumgr.nl